Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص فعالیت باشگاه مس رفسنجان در بازار نقل و انتقالات اظهار داشت: مشغول مذاکره با بازیکنان و همچنین مدیر برنامه‌های آن‌ها هستیم. اما قیمت‌ها بالا است. با بودجه‌ای که ما داریم واقعا نمی‌توانیم چنین پول هایی را پرداخت کنیم. نه تنها ما، بلکه ۱۳-۱۲ تیم اصلا در نقل و انتقالات نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقعا قیمت‌ها نجومی شده است.

وی تصریح کرد: ما به جیب خودمان نگاه می‌کنیم. الان بازیکنان خودمان هم نمی‌آیند تمدید کنند. قیمت‌ها وحشتناک شده، با محمد ربیعی در فکر این هستیم که از لیگ دسته اول بازیکن جذب کنیم. واقعا کار سخت است. تلاش می‌کنیم از ۷ سهمیه لیگ برتری استفاده کنیم. در کنار آن اگر توانستیم یکی دو بازیکن خارجی بگیریم و بقیه را از لیگ یک جذب کنیم. برنامه ما این است و سعی می‌کنیم بازیکنان خوب و با کیفیتی بگیریم.

معاون اجرایی باشگاه مس رفسنجان در مورد جذب بازیکن خارجی تصریح کرد: گزینه‌هایی مد نظر ما هستند اما در تلاشیم که بازیکنان خارجی که در ایران امتحان پس داده‌اند را جذب کنیم. با اینحال دو سه بازیکن را هم خارج از ایران رصد کردیم که در تیم ملی خودشان بازی کرده‌اند. باید با دید باز این کار را انجام بدهیم اما خودم به شخصه دوست دارم از بازیکنان داخلی استفاده کنیم.

علیزاده در مورد لیست خروجی مس رفسنجان گفت: محمد ربیعی دو لیست به ما داده اما برای خروج هنوز کسی را اعلام نکرده است. به خاطر این قیمت‌های نجومی که وجود دارد فعلا در مورد لیست‌ها صحبتی نمی‌کنیم. صبر می‌کنیم بعد از ایام سوگواری و تعطیلات ببینیم چه اتفاقی می‌افتد اما تلاش می‌کنیم در هفته جاری با تمدیدی‌ها قرارداد ببندیم و بعد از آن چند بازیکن جدید اضافه کنیم. هیچ بازیکنی هم هنوز کتبی یا شفاهی درخواست جدایی نداده است.

وی در مورد اینکه آیا مس رفسنجان در نقل و انتقالات تابستانی بمب می‌ترکاند، اظهار داشت: به موقع‌اش برایتان بمب می‌ترکانیم! به هرحال با اینکه بودجه محدودی داریم اما نباید از قافله هم عقب بمانیم. از ۷ سهمیه لیگ برتری باید از تیم‌های خوب و بالای جدول بازیکن بگیریم تا بتوانیم به رتبه تک رقمی برسیم.

معاون باشگاه مس رفسنجان در مورد اینکه باشگاه‌های دولتی معتقدند در این بازار نقل و انتقالات زورشان به باشگاه‌های صنعتی نمی‌رسد، گفت: من این حرف را نمی‌پذیرم. چطور زمانی که وزارت ورزش چپ و راست به آن‌ها کمک می‌کرد و پول می‌داد، تیم‌های صنعتی نبودند؟! اما حالا این حرف ها را می‌زنند. مس رفسنجان و ذوب آهن هم تیم‌های صنعتی هستند. آنطور که برخی تیم‌های صنعتی خرج می‌کنند ما نمی‌توانیم خرج کنیم. نه چنین پول‌هایی داریم و نه مدیرعامل صنایع مس ایران چنین اجازه‌ای به ما می‌دهد. مهدی تارتار هم اعلام کرد که واقعا نمی‌توانند پول بدهند.

وی با اشاره به انتقال علیرضا ابراهیمی به پرسپولیس تصریح کرد: بازیکنی که از گل‌گهر گرفتند گران نیست؟ بازیکنی که ما می‌گیریم گران است؟! خواهش می‌کنم کاری به تیم‌های دیگر نداشته باشند. تیم خودتان را محکم و با قدرت ببندید. شما که از دولت راحت‌تر می‌توانید بودجه بگیرید. همانطور که در این ۵-۴ سال به شما کمک کردند. این حرف‌ها اصلا درست نیست.

علیزاده در مورد وضعیت مهدی کیانی و اینکه گفته می‌شود پیشنهادی از تیم تراکتور دارد، گفت: کیانی با ما قرارداد دارد. نه درخواستی از خود بازیکن و نه از تیم خواهان او به ما رسیده است. ما نگاه حرفه‌ای به این مساله داریم. اگر درخواستی ارائه شود در کمیته فنی با مدیرعامل و سرمربی در مورد آن صحبت می‌کنیم و به نتیجه‌ای می‌رسیم. هر بازیکنی که با ما قرارداد داشته باشد، خودش یا باشگاه خواهان او باید به ما اعلام کند.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: نقل و انتقالات مس رفسنجان تیم های صنعتی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۲۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور

علی علیزاده در بجنورد گفت: ۴۰ درصد از سهم طرح کاشت یک میلیارد درخت شامل زراعت چوب صنوبر و اکالیپتوس است که باهمت مردم و بهره برداران بخش کشاورزی انجام می‌شود.

او گفت : بهره برداران در این طرح با کاشت درختان اقتصادی می‌توانند با زراعت چوب درآمد اقتصادی داشته باشند.
به گفته علیزاده در مرحله نخست اجرای این طرح باید ظرفیت کاشت نهال در نهالستان ها، عرصه‌های قابل کشت، نوع ارقام با توجه به شرایط آب و هوایی سنجیده شود.
رییس موسسه تحقیقات، جنگل‌ها و مراتع کشور در ادامه گفت: قرار نیست که منابع آب شرب، کشاورزی و یا صنایع برای اجرای این طرح استفاده شود و باید از آب‌های غیر متعارف از جمله آب دریا، باران بهره برد، به طور مثال در کاشت درختان حرا از آب دریا استفاده و در مناطقی نیز کاشت درخت در عرصه‌های منابع طبیعی از آب باران مشروب خواهد شد.

پویش کاشت یک میلیارد درخت از سال گذشته در سراسر کشور آغاز شده است و قرار است در طی چهار سال یک میلیارد درخت در کشور کاشته شود که سهم خراسان شمالی دراین چهار سال ۱۶ میلیون اصله نهال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»
  • توصیه مهم یک مرجع تقلید به مسئولان؛ به نام دین حرفی نزنید!
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • موسیالا من را یاد مارادونا می‌اندازد!
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • تغییر نام استقلال در مسیر قانونی انجام شود
  • هاشمی: حق پخش حق ورزش است، باید به ورزش داده شود/ هر باشگاهی برای تغییر نام باید مسیر قانونی را طی کند
  • از این مهندس پاس به آن پاسور گل؛ ژاوی و کروس چرا مثل مسی و مولر استعفای خود را پس گرفتند؟
  • تغییر نام استقلال به وزارت ورزش ربطی ندارد
  • علیزاده: گل‌گهر هم مدعی قهرمانی در جام حذفی است